Student 2024

Gave til student 2024

Den perfekte gave til studenten er og forbliver smykker. Et flot og elegant smykke viser, at du holder af personen, og hvis du er en tæt veninde fra samme klasse eller årgang, kan smykket symbolisere enden på en helt særlig tid. Giv en studentergave, som vedkommende aldrig vil glemme.

Her på siden finder du et helt særligt udvalg af gaver til studenter.

-40%
Øreringe sæt med blå stenørering med struktur og rudeformet vedhæng og klar sten

Kashi Hoops

161,40 kr.

Gavekort

Et gavekort til bystinewinther.dk kan bruges på alle produkter på webshoppen.
Køb det her

Giv dig selv en gave som student – bliv helt klar til studenterugen

Vores smykker skal ikke nødvendigvis gives af andre. Du kan også give dig selv en gave som student. En tid med mange oplevelser, op- og nedture og naturligvis en række krævende eksaminer må gerne fejres med en studentergave til sig selv. Det vil faktisk være helt på sin plads, hvis du spørger os. Selvforkælelse og et klap på skulderen kommer i mange former, og med et særligt smykke giver du dig selv en fortjent gave som student. 

Hvor meget giver man for i gave til en student? 

Ja, hvor mange penge giver man lige for i gave til en student? Det er meget individuelt. Den nærmeste familie giver sikkert for mere end en tæt veninde. Heldigvis finder du smykker her på siden til en overkommelig pris. Så ved du, at du ønsker at give et eller flere smykker i gave til studenten, er du landet det helt rigtige sted.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores gaver til studenter

Her på siden finder du vores unikke udvalg af gaver til studenter, og hvis du har svært ved at vælge, kan du altid kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at vejlede dig og besvare eventuelle praktiske spørgsmål til vores sortiment. Du kan skrive til os på kontakt@bystinewinther.dk eller ringe til os på tlf. 92 90 78 81. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Smykker til studenten i studenterugen

Det kan være så svært at vælge smykker til studenten, både fra tøj og sko men også dine smykker kan det være svært at få styr på. Vi har derfor udvalgt nogle af vores favorit smykker til studenten og smykker hvor styling mulighederne er uendelige. De er samtidig tidsløse så du kan beholde smykket og tænke tilbage på den gode studenter tid.

Når vi taler smykker til studenter så kommer vi ikke udenom at perlesmykker og ultra-populære. De er klassiske og kan skabe mange elegante smykkelooks. De trender meget lige nu, og ses derfor både stylet i hverdagsoutfits og festlooks! Du kan finde alle vores perlesmykker lige her.

Derudover så har vi også farvede smykker næsten alle regnbuens farver. Så om din studenterhue er blå, rød, lyserød eller noget helt fjerde – så kan du stadig finde smykker der matcher din hue! Se også alle vores farvede smykker lige her.

Smykke gave til studenten og studinen

Er du på udkig efter gave til en student så er smykker det bedste valg! Det kan være lidt svært at finde rundt i gaveønsker og vi har derfor prøvet at gøre det meget tilgængeligt for alle at finde en god gave. Derfor sammensætter vi hver måned en masse smykkesæt, som flittigt bliver klikket hjem som gaver. 

Er du stadig i tvivl om du rammer helt rigtigt med gaven til studenten, så kan du altid kontakte vores kundeservice. De guider der igennem vores katalog af varer, indtil du føler dig sikker på din gaveidé!

Derudover kan du altid finde inspiration og se smykkerne stylet på vores instagram lige her.