Hvilken størrelse skal jeg have?

Det er aldrig helt nemt at kende sin størrelse når man handler på nettet. Hvis størrelsen er stor eller lille, vil det fremgå af produktbeskrivelsen. Vi er altid klar på mail eller tlf. for at rådgive dig om størrelser.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er på 1-2 hverdage, men i travle perioder kan der forekomme længere leveringstid. Der er typisk travlt i november/december samt maj/juni måned. Derudover forekommer der længere leveringstid på forudbestillinger. Her vil leveringen fremgå af produktbeskrivelsen.

Kan jeg returnere / bytte min pakke?

Hos By Stine Winther ønsker vi at skabe en god shoppingoplevelse, og vi tilbyder derfor altid* 14 dages returret, samt en nem returordning.

Du skal blot følge guiden nedenfor, så vil vi tage godt imod din returpakke 🖤

Sådan returnerer du din ordre:

  • Pak varen/varerne forsvarligt ind i dens originale emballage.
  • Udfyld den returseddel – kan downloades i dette afsnit. Husk at skrive dit ordrenummer på.
  • Gå ind på https://return.shipmondo.com/by-stine-winther og udfyld dine informationer. Når du trykker “fortsæt”, vil du blive sendt videre til kvitteringen, hvor du vil få oplyst et nummer, du skal skrive på pakken – husk at fjerne den gamle label. (Du vil blive opkrævet et gebyr på 39kr for retur)
  • Aflever pakken i den nærmeste pakkeshop
  • Såfremt du ikke ønsker at benytte vores returportal, skal du selv sørge for at købe en pakkelabel – husk blot at pakken skal være med omdeling, så den bliver leveret til adressen:

By Stine Winther
Håndværkervej 24H
9000 Aalborg
Pakken SKAL sendes til adressen. Sendes pakken til en pakkeshop vil den ikke blive afhentet. Hvis pengene ønskes retur, kan du forvente op til 14 hverdage, før pengene går ind på din konto igen.

Bytteservice
Ønsker du at bytte din bestilling til en anden størrelse eller farve, skal det angives i skemaet på retursedlen. Så sørger vi for at sende den afsted til dig, så snart vi har modtaget din returpakke. *Al ombytning af varer afhænger af lagerstatus Det med småt Ved køb af kjole efter egne mål eller specialfremstillet tøj bortfalder 14 dages returret. Vi forbeholder os retten til at afvise din returret, hvis varen har været taget i brug, har været vasket mm. Du har ansvaret for din returpakke, indtil vi har den. Ankommer pakken ikke til os, eller sker der noget uventet undervejs, må du selv tage kontakt til det fragtfirma, du har benyttet. Al ombytning af varer afhænger af lagerstatus.

DOWNLOAD RETURSEDDEL HER

Hvordan passer man bedst på smykkerne?

Det er vigtigt at passe på dine smykker, for at optimere smykkets holdbarhed. Her er nogle tips til hvordan du passer bedst på dit smykke:

  • Tag altid smykket af inden du bader, under rengøring osv.
  • Tør hænderne/smykket godt af efter du har vasket hænder, eller undgå helt at vaske hænder med smykket på.
  • Sov ikke med smykkerne på.
  • Undgå at få håndcreme, parfume og lign. på smykkerne.
  • Læg ikke smykket i direkte sollys.

Hvordan finder jeg min ringstørrelse?

Find vores størrelsesguide lige her.