Hvordan passer man bedst på smykkerne?

Det er vigtigt at passe på dine smykker, for at optimere smykkets holdbarhed. Her er nogle tips til hvordan du passer bedst på dit smykke:

 • Tag altid smykket af inden du vasker hænder, bader, under rengøring osv.
 • Tør hænderne/smykket godt af efter du har vasket hænder, eller undgå helt at vaske hænder med smykket på.
 • Sov ikke med smykkerne på.
 • Undgå at få håndcreme, parfume og lign. på smykkerne.
 • Læg ikke smykket i direkte sollys.

Kan jeg returnere / bytte min pakke?

Hos By Stine Winther ønsker vi at skabe en god shoppingoplevelse, og vi tilbyder derfor altid* 14 dages fortrydelsesret. Fristen udløber 14 dage efter du har modtaget din pakke eller afhentet den i pakkeshop. 

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret skal du specifikt give os besked på retur@bystinewinther.dk og oplyse at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Du kan IKKE fortryde købet ved blot at nægte modtagelse eller ikke afhente den i pakkeshop uden at underrette os. Ved returnering i forbindelse med returretten har du 14 dage til at returnere pakken til os, efter du har meddelt os, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten. Omkostninger i forbindelse med returnering er pålagt køber og ligeledes er ansvaret for pakken pålagt køber. Det betyder at køber har ansvar for at pakken når helt og sikkert frem uden beskadigelse. Du bør derfor altid sende retur med track and trace og gennem vores retursystem.

Hos By Stine Winther tilbyder vi dog 30 dages returret, hvilket vil sige at du efter fortrydelsesretten på 14 dage er udløbet stadig har mulighed for at returnere din pakke indenfor 30 dage efter du har modtaget din pakke.

 Du skal blot følge guiden nedenfor, så vil vi tage godt imod din returpakke 

Sådan returnerer du din ordre

 • Pak varen/varerne forsvarligt ind i dens originale emballage. Husk smykkeæske samt evt plast indpakning.
 • Udfyld den returseddel som du kan finde lige her. Husk at skrive dit ordrenummer på.
 • Gå ind på https://return.shipmondo.com/by-stine-winther og udfyld dine informationer.
  (Du vil blive opkrævet et gebyr på 39kr for retur)
 • Aflever pakken i den nærmeste pakkeshop

Såfremt du ikke ønsker at benytte vores returportal, skal du selv sørge for at købe en pakkelabel – husk blot at pakken skal være med omdeling, så den bliver leveret til adressen:

By Stine Winther

Håndværkervej 24H

9000 Aalborg

Pakken SKAL sendes til adressen. Sendes pakken til en pakkeshop vil den ikke blive afhentet.

Hvis pengene ønskes retur, kan du forvente op til 14 hverdage, før pengene går ind på din konto igen. Vi har kun mulighed for at sætte pengene tilbage på kontoen købet er foretaget fra. Alternativt kan vi tilbyde et gavekort på beløbet.

Det med småt

 • Vi forbeholder os retten til at afvise din returret el. fortrydelsesret, hvis varen har været taget i brug, f.eks. ved tydelige brugspor eller hvis den er beskadiget.
 • Du har ansvaret for din returpakke, indtil vi har den. Ankommer pakken ikke til os, eller sker der noget uventet undervejs, må du selv tage kontakt til det fragtfirma, du har benyttet.

DOWNLOAD RETURSEDDEL HER

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er på 1-2 hverdage, men i travle perioder kan der forekomme længere leveringstid. Der er typisk travlt i november/december samt maj/juni måned. Derudover forekommer der længere leveringstid på forudbestillinger. Her vil leveringen fremgå af produktbeskrivelsen.

 

Hvordan finder jeg min ringstørrelse?

Find vores størrelsesguide lige her.

Har du allerede har en ring i den størrelse du ønsker, så kan du måle størrelsen på den ring ved at hente denne app til din telefon: “Ring Sizer by Kimaï”. Den hjælper dig til at finde størrelsen på den ring du har ved hjælp af et justerbart værktøj appen har, og derefter har du din ringstørrelse oplyst! Vores ringstørrelser er oplyst efter EU størrelsesstandarder.